voorheen HBO Drechtsteden
voorheen HBO Drechtsteden
banner images

Voorwaarden en regelingen

HBO Academy is lid van de NRTO

De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland en heeft een belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden in Nederland. De NRTO is een vanzelfsprekende gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media.

Kwaliteit en keurmerk

HBO Academy draagt het NRTO keurmerk. Je kunt hier lezen wat het keurmerk betekent. Daarnaast onderschrijft HBO Academy als lid de gedragscode van de NRTO. 

Voorwaarden

De algemene voorwaarden die HBO Academy hanteert zijn de voorwaarden die door de NTRO zijn vastgesteld. Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden van de NRTO.

Aan deze voorwaarden gelden voor een Bachelor, Associate degree en tweejarig hbo-opleiding ook aanvullende inschrijfvoorwaarden. Deze prevaleren boven de algemene voorwaarden van de NRTO.

Als je een opleiding doet bij HBO Academy is het prettig te weten wat we van elkaar mogen verwachten. Onder meer kwaliteit en klanttevredenheid en toetsing. Hieronder vind je enkele documenten die daarover toelichting geven.