voorheen HBO Drechtsteden
voorheen HBO Drechtsteden
banner images

Werken bij HBO Academy

Kom werken in het onderwijs en maak het verschil! Onze dynamische omgeving biedt voortdurende uitdagingen. Met een team van toegewijde professionals bedienen we een groot aantal studenten. We ondersteunen jouw ambities met professionele begeleiding en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Vacature: opleidingscoördinator Associate degree opleidingen Creatieve Industrie (0,6 fte)

Locatie Amsterdam | plaatsingsdatum 20 maart 2024

Wie zijn wij

HBO Academy is een particulier kennisinstituut op de terreinen van Creatieve Industrie, Techniek & ICT, Management & Ondernemerschap en Mens, Gedrag & Zorg. Onderwijs, onderzoek en valorisatie van kennis zijn onze kernactiviteiten. HBO Academy werkt samen met het ROC Da Vinci College Dordrecht en het ROC van Amsterdam-Flevoland in het ontwikkelen en aanbieden van onderwijstrajecten gericht op verdiepend vakmanschap. Onze ambitie is om vanuit die samenwerking de kans op succes te vergroten en kansengelijkheid te creëren.

Wat ga je doen

De opleidingscoördinator Creatieve industrie is operationeel verantwoordelijk voor de onderwijsuitvoering en -ontwikkeling van de Ad-opleidingen Tailor Professional en Culinary Professional. Het gaat dan om onderwerpen zoals de roostering, de inzet van docenten, curriculumherziening, ICT-systemen, toetsing en kwaliteitszorg.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor docenten en het management. Je opereert als spil tussen de docenten, ondersteunende diensten, opleidingspartners, examencommissie en het werkveld. Ook ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van studenten (samen met de marketing- communicatieafdeling), het opstellen van begrotingen en planningen en het onderhouden van relaties met de netwerkpartners. Daarnaast verwachten we dat je beschikt over een onderwijsbevoegdheid om colleges te verzorgen binnen een of enkele onderdelen van dit vakgebied. Je legt verantwoording af aan de opleidingsdirecteur.

Wie ben jij

Wij zijn op zoek naar een opleidingscoördinator met brede expertise binnen de creatieve industrie, met inzicht in de organisatorische en functionele verhoudingen binnen het (hoger) beroepsonderwijs, leidinggevende kwaliteiten en organiserende vaardigheden. Je bent analytisch, resultaatgericht en ondernemend.

 Je hebt een hbo denk- en werkniveau en hebt ervaring in zowel het werkveld als in het geven van onderwijs. Je vindt het leuk om jonge mensen te inspireren en te ondersteunen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Wat bieden wij

Enerverend, uitdagend en afwisselend werk waarbij geen dag hetzelfde is. Je werkt samen met een bevlogen, ondernemend en zelfstandig team. De functie is ingeschaald in schaal 10/11, afhankelijk van kennis en ervaring.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dennis Zaal, opleidingsdirecteur HBO Academy, op telefoonnummer 088-65 77 600.

Ja, ik wil deze baan!

Wij horen graag waarom je voor HBO Academy wilt werken en waarom je geschikt bent voor deze functie. Jouw motivatiebrief en cv kun je tot en met 19 april 2024 sturen naar:

HBO Academy
T.a.v. Dennis Zaal
info@hbo-academy.nl

 

 Open sollicitatie

Geen geschikte vacature gevonden? Ben jij het enthousiaste talent dat we zoeken, maar staat jouw gewenste functie niet in ons vacatureoverzicht? Stuur dan gerust een open sollicitatie naar info@hbo-academy.nl