voorheen HBO Drechtsteden
voorheen HBO Drechtsteden
banner images

Ga voor je bachelor op HBO Academy

Klaar met je havo-, vwo-, mbo 4 of AD opleiding? Dan kun je gaan beginnen aan je hbo-bacheloropleiding. Bij HBO Academy hebben we heel veel goede opleidingen op hbo-niveau. Daarmee bereid je jezelf optimaal voor een op een mooie carrière. Meer weten? Hier lees je alles over de voordelen, de mogelijkheden en de opleidingen op HBO Academy.

Wat is een bachelor?

Een bachelor is een graad waarmee Hogescholen aangeven dat je een diploma in het hoger onderwijs hebt gehaald. Daarna kun je aan het werk of je kiest ervoor om door te studeren aan een universiteit. Wil je je eerst nog goed voorbereiden op een bachelor, zodat je er relaxter aan begint? Ga dan eerst voor een 2-jarige associate degree . Of kies al tijdens je mbo-studie voor een Mhbo-traject.

Voor wie is een bachelor interessant?

Een bachelor is interessant voor iedereen die een havo- of vwo-diploma heeft gehaald. En voor studenten die mbo-niveau 4 hebben afgerond.

Ons aanbod aan bacheloropleidingen

Ben jij er klaar voor om aan je bacheloropleiding te beginnen? Kies dan jouw studie uit ons overzicht van bacheloropleidingen. Wij helpen je graag om jouw doelen te bereiken.

Toelatingseisen

De meeste hbo-opleidingen kun je starten met een havo-, vwo-, of mbo-niveau 4 diploma. Maar er kunnen extra eisen of voorwaarden gelden. Klik op de opleiding van jouw keuze voor meer informatie. 

De voordelen van HBO Academy

HBO Academy is een kleinschalige opleidingsinstelling. Wat we je leren stemmen we af op jouw ambities en behoeften. Omdat we vinden dat jouw professionele ontwikkeling voorop staat. Ontdek hoe wij je helpen van je bacheloropleiding een succes te maken.

Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over.