voorheen HBO Drechtsteden
voorheen HBO Drechtsteden
banner images

Een leven lang ontwikkelen

Je wilt je vakkennis vergroten, iets nieuws leren of nog meer kans op de arbeidsmarkt maken. Bij HBO Academy hebben we een uitgebreid aanbod aan cursussen en trainingen die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Hier lees je alles over de mogelijkheden, de voordelen en ons aanbod.

Wat is een module, cursus of training?

Een module, cursus of training duurt meestal niet zo lang als een mbo-opleiding of associate degree. Je bent vrij om te studeren wanneer jij dat wilt. ’s Avonds of in het weekend bijvoorbeeld. Zo kun je het combineren met een baan en/of een gezin. Volg je een officieel gecertificeerde cursus bij ons? Dan krijg je na afloop een officieel certificaat. Daarmee laat je iedereen zien dat jij over meer kennis beschikt dan anderen. Ideaal voor je carrière en je kansen op de arbeidsmarkt.

Voor wie interessant?

Wil jij je kansen op de arbeidsmarkt vergroten, sneller carrière wil maken of gewoon meer leren over een bepaald onderwerp? Kies dan voor een module, cursus of training. Na postitief afronden, krijg je een officieel certificaat of een bewijs van deelname.

Ons aanbod

Wij hebben de modules, cursussen en trainingen die jou gaan helpen om alles uit jezelf en je carrière te halen. Ontdek ons aanbod en kies waar jij beter in wilt worden.

De voordelen van HBO Academy

HBO Academy is een kleinschalige opleiding. Wat we je leren stemmen we af op jouw ambities en behoeften. Dat zie je ook terug in onze cursussen en trainingen, die je goed naast een baan en/of een gezinsleven kunt volgen. Ze helpen je om meer en betere kansen te krijgen op de arbeidsmarkt, of om in je huidige werk sneller carrière te maken. Wil je meer weten over ons aanbod en de mogelijkheden voor jou?

Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over.